Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

api-bioxal

Az Api Bioxal az egyik legjobb méhészeti gyógyszer

2023. 12. 06. 09:01:31

A méhészeti gyógyszerek olyan anyagokat vagy termékeket jelentenek, amelyeket a méhészek használnak a méhkolóniák egészségének fenntartására, betegségek kezelésére vagy megelőzésére, valamint a kártevők elleni védekezésre. Ezek a termékek különböző formákban léteznek, és különböző célokat szolgálnak. Az Api Bioxal egy rendkívül hatékony méhészeti gyógyszer, amely évek óta megtalálható ebben az iparágban. Ez a cikk segítséget nyújthat az ideális méhészeti gyógyszerek kiválasztásában.


 

Hogy hatnak a méhészeti gyógyszerek?

2023. 08. 07. 16:09:40
Az Api Bioxal egy méheknél alkalmazott, törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú állatgyógyszer. Hatékony eszköz a méhészeti gyógyszerek között a varroa atka elleni védekezésben, és egyben teljes mértékű biztonságot garantál mind a fogyasztó, a méhek, a méhész, illetve a kaptárból származó termékek vonatkozásában. Rendkívüli, 96% feletti hatékonysággal rendelkezik.

Ezért emelkedik ki az Api Bioxal a méhészeti gyógyszerek közül

2023. 06. 01. 09:00:29

A méhészeti gyógyszerek tárháza nagyon széles, ma már számos különféle készítmény kapható. Ám ezek közül sok szempontból kiemelkedik az Api Bioxal, amely egy nem mindennapi készítmény a méhek számára. Összetevőinek köszönhetően semmilyen mellékhatása nincs, hatékonysága viszont közel van a 100%-hoz. Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes tudni erről a törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú gyógyszerről!

Az Api Bioxal segít az egészséges méhek és bőséges mézhozam elérésben!

2022. 09. 28. 15:08:25

A méhészeti gyógyszerek világa igen összetett és bizony nagyon sok dologra kell odafigyelni akkor, amikor a megfelelő készítményt keresi az ember a méhek számára. Éppen emiatt remek megoldás az Api Bioxal, amelynek semmilyen káros mellékhatása nincs, ráadásul nagy mértékben hozzájárul a méhek egészségéhez és segít a varoa atkák elleni küzdelemben is. Lássuk, miről is van szó pontosan!

6 dolog, ami miatt jó választás az Api bioxal!

2022. 06. 23. 12:38:49
Az Api bioxal egy olyan gyógyhatású készítmény, amelynek számos pozitív hatása van a méhekre nézve, káros mellékhatásoktól azonban nem kell tartani a használata mellett. Vagyis számos szempontból főnyeremény ez a méhészeti gyógyszer. Ebben a bejegyzésbe összegyűjtöttük vele kapcsolatban a leglényegesebb tudnivalókat.

Miért fontos az Api Bioxal használata a méhészetben?

2022. 05. 04. 15:08:46

Egy méhész szempontjából a méhészeti gyógyszerek világa bizony egy olyan terep, ahol mindenképpen nyitott szemmel kell járni és minden egyes részletre oda kell figyelni. Éppen ezért emelkedik ki e készítmények sorából az Api Bioxal, amely gy törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú termék. Amellett, hogy 96% feletti hatékonyságot nyújt, teljesen természetes és nem alakít ki rezisztenciát sem. Lássuk, mi mindent érdemes még tudni erről a készítményről!

4 dolog, amiért méhészként érdemes az Api Bioxal mellett dönteni!

2022. 01. 27. 14:57:57
Az Api Bioxal egy nem mindennapi termék a méhészeti gyógyszerek között, amely egy törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú készítmény. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, mi  mindent érdemes tudni erről a gyógyszerről és miért érdemes alkalmazni méhészként.

Miért érdemes az Api Bioxal gyógyszert alkalmazni?

2021. 08. 11. 12:41:26
A méhészeti gyógyszerek gyógyszerek közül érdemes külön figyelmet fordítani az Api-Bioxal  törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú állatgyógyszerre. Ez a szer ugyanis amellett, hogy hatékony eszközt ad a méhészek kezébe a varroa atka elleni védekezéshez, emellett teljes mértékű biztonságot is garantál mind a fogyasztó, a méhek, a méhész, valamint a kaptárból származó termékek vonatkozásában. Lássuk, mi mindent érdemes tudni erről a készítményről!

Gondolatok a méhek etetéséről, takarmányozásáról

2021. 01. 12. 16:45:33
A napokban lefűzött, irattározott dolgok között kutatva bukkantam rá nagybátyám (sajnos ő már nincsen közöttünk) méhészettel kapcsolatos kézirataira, és a szemem megakadt két lepény készítési receptjén, melyet most érdekességképpen osztok meg. Nagybátyámról tudni kell, 13 éves korától 80 éves koráig méhészkedett.

Minden, amit támogatott méhészeti gyógyszerek témaköréről tudni érdemes!

2020. 12. 31. 09:41:39
Ha valaki méhekkel foglalkozik, akkor ennek a tevékenységnek kikerülhetetlen eleme a gyógyszerekkel való foglalkozás is. Ezáltal ugyanis a méhek legnagyobb ellenségei közé tartozó varroa atka és nozémia ellen már hatékonyan fel lehet lépni úgy, hogy közben a méhek egészségesek maradnak. Pontosan ezért nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy melyek az aktuálisan támogatott méhészeti gyógyszerek. Ebben a bejegyzésben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk az OMME támogatott gyógyszerek témakörével kapcsolatban.