Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

api-bioxal

api-bioxal

2023. 06. 01. 09:00:29

A méhészeti gyógyszerek tárháza nagyon széles, ma már számos különféle készítmény kapható. Ám ezek közül sok szempontból kiemelkedik az Api Bioxal, amely egy nem mindennapi készítmény a méhek számára. Összetevőinek köszönhetően semmilyen mellékhatása nincs, hatékonysága viszont közel van a 100%-hoz. Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes tudni erről a törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú gyógyszerről!

2022. 09. 28. 15:08:25

A méhészeti gyógyszerek világa igen összetett és bizony nagyon sok dologra kell odafigyelni akkor, amikor a megfelelő készítményt keresi az ember a méhek számára. Éppen emiatt remek megoldás az Api Bioxal, amelynek semmilyen káros mellékhatása nincs, ráadásul nagy mértékben hozzájárul a méhek egészségéhez és segít a varoa atkák elleni küzdelemben is. Lássuk, miről is van szó pontosan!

2022. 06. 23. 12:38:49
Az Api bioxal egy olyan gyógyhatású készítmény, amelynek számos pozitív hatása van a méhekre nézve, káros mellékhatásoktól azonban nem kell tartani a használata mellett. Vagyis számos szempontból főnyeremény ez a méhészeti gyógyszer. Ebben a bejegyzésbe összegyűjtöttük vele kapcsolatban a leglényegesebb tudnivalókat.
2022. 05. 04. 15:08:46

Egy méhész szempontjából a méhészeti gyógyszerek világa bizony egy olyan terep, ahol mindenképpen nyitott szemmel kell járni és minden egyes részletre oda kell figyelni. Éppen ezért emelkedik ki e készítmények sorából az Api Bioxal, amely gy törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú termék. Amellett, hogy 96% feletti hatékonyságot nyújt, teljesen természetes és nem alakít ki rezisztenciát sem. Lássuk, mi mindent érdemes még tudni erről a készítményről!

2022. 01. 27. 14:57:57
Az Api Bioxal egy nem mindennapi termék a méhészeti gyógyszerek között, amely egy törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú készítmény. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, mi  mindent érdemes tudni erről a gyógyszerről és miért érdemes alkalmazni méhészként.
2021. 08. 11. 12:41:26
A méhészeti gyógyszerek gyógyszerek közül érdemes külön figyelmet fordítani az Api-Bioxal  törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú állatgyógyszerre. Ez a szer ugyanis amellett, hogy hatékony eszközt ad a méhészek kezébe a varroa atka elleni védekezéshez, emellett teljes mértékű biztonságot is garantál mind a fogyasztó, a méhek, a méhész, valamint a kaptárból származó termékek vonatkozásában. Lássuk, mi mindent érdemes tudni erről a készítményről!
2021. 01. 12. 16:45:33
A napokban lefűzött, irattározott dolgok között kutatva bukkantam rá nagybátyám (sajnos ő már nincsen közöttünk) méhészettel kapcsolatos kézirataira, és a szemem megakadt két lepény készítési receptjén, melyet most érdekességképpen osztok meg. Nagybátyámról tudni kell, 13 éves korától 80 éves koráig méhészkedett.
2020. 12. 31. 09:41:39
Ha valaki méhekkel foglalkozik, akkor ennek a tevékenységnek kikerülhetetlen eleme a gyógyszerekkel való foglalkozás is. Ezáltal ugyanis a méhek legnagyobb ellenségei közé tartozó varroa atka és nozémia ellen már hatékonyan fel lehet lépni úgy, hogy közben a méhek egészségesek maradnak. Pontosan ezért nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy melyek az aktuálisan támogatott méhészeti gyógyszerek. Ebben a bejegyzésben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk az OMME támogatott gyógyszerek témakörével kapcsolatban. 
2020. 11. 26. 17:32:27
Gyakran feltett kérdések a termékkel kapcsolatban: (A Chemicals Laif S.P.A., mint gyártó cég szakembereinek összeállítása)
2020. 11. 17. 14:35:22
Már korábban is írtunk arról, hogy a varroa atka a méhészek egyik legádázabb ellensége, amely ellen fontos tudatosan védekezni és időben bevetni a megfelelő méhatka elleni szereket. Az elmúlt több mint két és fél évtized alatt nagyon sokféle szerrel próbálkoztak a ellenük, azonban ezek egyrészt nem jártak átütő sikerrel, másrészt pedig egy idő után a kártevők rezisztensek lettek a hatóanyagokra. Vagyis nem volt  kérdés, hogy mindenképpen találni kell valamilyen megoldást erre a problémára, amely világszinten érinti a méhészeket. Most úgy tűnik, közel a megoldás, hiszen hatékony módszer lehet a lítium - klorid használata varroa atka ellen. Megmutatjuk, hogy működik mindez a gyakorlatban!