Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Erista blogja

2023. 03. 17. 16:28:33
Méhészeti eszközök kincsestára egy jól felszerelt méhészbolt A megfelelő méhészeti eszközök beszerzése bizony kulcsfontosságú jelentőséggel bír egy szakmabeli számára függetlenül attól, hogy valakit a hivatása vagy a hobbija szólít a kaptárak közé. Éppen ezért érdemes olyan méhészbolt polcain nézelődni, ahol nem csak széles a választék, de magas minőségűek a termékek is.
2023. 03. 17. 16:22:09
A természetes alapanyagoknak hála nincs mellékhatása az Api Herb méhészeti gyógyszernek!

Amikor megelőzés vagy gyógyulás szempontjából valamilyen készítmény használatára van szükség a kaptárak körül, az bizony nagy körültekintést igényel a méhész részéről. Hiszen a méhek jólléte mellett a méz minősége is lényeges szempont lehet, ami ilyenkor mindenképpen mérlegelni kell. A j hír az, hogy az Api Herb használata minden szempontból teljesen biztonságos. 

2023. 01. 13. 20:30:28
Tapasztalataink az Api-Herb gyógyhatású készítménnyel A Magyar Méhészeti Nemzeti Program kedvező irányú változása valamint a napjainkat jellemző környezeti változások szükségessé tették/teszik a folyamatos technológiai változtatásokat, az új lehetőségek felkutatását és alkalmazását. A méhészetünkben nagyon fontosnak tartjuk a méhállomány egészségügyi kondíciójának megőrzését, fenntartását.
2023. 01. 13. 15:53:13
Az Api Bioxal természetes segítség a méhek számára Az Api Bioxal egy számos előnnyel rendelkező készítmény a méhek számára, amelynek használata számos előnnyel bír a mindennapok során. Összetevőinek köszönhetően semmilyen mellékhatása nincs, hatékonysága viszont közel van a 100%-hoz. Lássuk, mi mindent érdemes tudni erről a törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú gyógyszerről!
2023. 01. 06. 09:02:33
Mi az, amit biztosan megtalál egy méhészbolt polcain? A méhészeti eszközök tárháza elképesztően színes, így nem meglepő, ha egy méhészbolt polcain is igen széles a kínálat. De mégis mi mindent érdemes keresni egy ilyen üzletben? Az ezzel a kérdéssel kapcsolatos válaszokat gyűjtöttük most össze ebben a bejegyzésben.
2023. 01. 06. 09:02:06
Mi az, amit biztosan megtalál egy méhészbolt polcain? A méhészeti eszközök tárháza elképesztően színes, így nem meglepő, ha egy méhészbolt polcain is igen széles a kínálat. De mégis mi mindent érdemes keresni egy ilyen üzletben? Az ezzel a kérdéssel kapcsolatos válaszokat gyűjtöttük most össze ebben a bejegyzésben.
2023. 01. 03. 13:18:44
Méhek és méhészek is profitálnak az Api Go használatával A méhészek mindig óvatosan bánnak a takarmánykiegészítők és gyógyszerek használatával, hiszen annak hatása lehet a méhek állapota mellett a készülő méz minőségére is. Az Api Go egy természetes anyagokat tartalmazó, kifejezetten méhek számára készült takarmánykiegészítő számos előnnyel rendelkezik, ráadásul probléma nélkül alkalmazható bármely méhészetben. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes róla tudni.
2022. 11. 22. 14:22:46
A méhészeti ruházat is fontos munkaeszköz! Egy méhésznek számtalan eszközre, kiegészítőre, szerszámra van szüksége ahhoz, hogy zavartalanul és precízen végezhesse a munkáját a kaptárak körül. Ennek része a méhészeti ruházat is, amely nem csupán védelmet nyújt, de ha praktikus és komfortos viseletet választ, akkor nagy mértékben megkönnyíti a munkavégzést is. De mégis milyen az ideális ruházat?
2022. 11. 17. 15:06:08
4 ok, amiért jó választás az Api Herb!

Nem kérdés, hogy méhészként mindenkinek a legfőbb célja, hogy a kaptárak lakói egészségesek legyenek. Az Api Herb a méhészeti gyógyszerek olyan típusa, amely hála a gondosan kiválasztott növényi olajok, valamint vitaminok elegyének, segít a kifejlett méheknek a megfelelő bélflóra egyensúlyának fenntartásában. Lássuk, miért jó választás ez a készítmény!

2022. 10. 25. 09:44:43
A méhészeti gépek közül kiemelkedik a méh viasz elválasztó

Ma már nagyon sok olyan szerkezet létezik a méhészeti gépek világában, amely nagyon nagy mértékben járul hozzá a kaptárak között végzett munka megkönnyítéséhez. Ám ahhoz, hogy mindez a gyakorlatban is megvalósuljon, nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy melyik gép pontosan mire alkalmas és mire lehet a segítségünkre. A méh viasz elválasztó például hatalmas könnyebbséget jelent, amint a méz és a viasz elválasztásáról van szó.