Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Erista blogja

2022. 06. 27. 10:39:59
Az ideális méhészeti ruházat és az eszközök a precíz munka alapjai! A méhészkedés nagy precizitást igénylő, kikapcsoló és számos élményt adó tevékenység függetlenül attól, hogy valaki hobbiból űzi vagy éppen a hivatásaként része az életének. Ám ahhoz, hogy a valóságban is minden úgy történjen ahogy elképzeltük, elengedhetetlen a megfelelő méhészeti ruházat és az ideális kiegészítők beszerzése is. Ehhez pedig a legjobb lelőhely egy méhészeti eszközök webáruház, ahol mindent egy helyen meg lehet találni, amire csak szükség lehet. Lássuk, miről is van szó pontosan!
2022. 06. 23. 12:38:49
6 dolog, ami miatt jó választás az Api bioxal! Az Api bioxal egy olyan gyógyhatású készítmény, amelynek számos pozitív hatása van a méhekre nézve, káros mellékhatásoktól azonban nem kell tartani a használata mellett. Vagyis számos szempontból főnyeremény ez a méhészeti gyógyszer. Ebben a bejegyzésbe összegyűjtöttük vele kapcsolatban a leglényegesebb tudnivalókat.
2022. 05. 31. 16:05:28
A méhész felszerelés nélkül olyan, mint a méh szárnyak nélkül A címben szereplő hasonlat bizony tökéletesen szemlélteti, hogy miért is annyira fontos egy méhész számára az ideális eszközök használata. Hiszen hiába minden igyekezet, ha nem áll rendelkezésre a minden szempontból megfelelő és szükséges méhész felszerelés, a nyugodt és eredményes munka bizony várat majd magára. Egy méhészbolt azonban megoldást jelenthet minden ilyen jellegű problémára.
2022. 05. 30. 17:36:24
4 dolog, amely által az Az Api Go növeli a méhészet teljesítményét

Az Api Go elnevezés egy nem mindennapi, kifejezetten méhek számára készült táplálékkiegészítőt rejt, amely természetes összetevői által segíti a méhészek mindennapi munkáját. Hiszen ha a családok egészségesek, öröm a munka kaptárak között. Lássuk, mi mindent érdemes tudni erről a készítményről!

2022. 05. 04. 15:14:41
Miért olyan fontos a méhészeti ruházat?

A megfelelő méhészeti ruházat legalább olyan fontos a kaptárak közötti munkához, mint a méhész egyéb eszközei és felszerelései. Hiszen ez nem csupán biztonságot ad, de teljes komfortérzetet is nyújt, amelynek hála teljesen átadhatjuk magunkat a méhekkel való munka okozta örömöknek. Egyáltalán nem mindegy azonban az, hogy milyen típusú ruházati termékekre esik a választásunk. Éppen ezért érdemes megbízható méhészruha webáruházból vásárolni.

2022. 05. 04. 15:08:46
Miért fontos az Api Bioxal használata a méhészetben?

Egy méhész szempontjából a méhészeti gyógyszerek világa bizony egy olyan terep, ahol mindenképpen nyitott szemmel kell járni és minden egyes részletre oda kell figyelni. Éppen ezért emelkedik ki e készítmények sorából az Api Bioxal, amely gy törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú termék. Amellett, hogy 96% feletti hatékonyságot nyújt, teljesen természetes és nem alakít ki rezisztenciát sem. Lássuk, mi mindent érdemes még tudni erről a készítményről!

2022. 04. 01. 16:13:00
A legjobb méhészeti eszközök webáruházból, kényelmesen!

A méhek között tölteni az időt valódi kikapcsolódás és feltöltődés, hiszen ebben a helyzetben minden egyes mozdulatunkkal teremtünk valamit. Mindez azonban csak abban az esetben igaz, ha kéznél vannak a megfelelő méhészeti eszközök. Hiszen ez a precíz és nyugodt munka alapja. Éppen ezért, ha szeretne mindent egy helyről, megbízható forrásból beszerezni és jó lenne ha egyetlen darab sem maradna ki a szükséges kellékek közül, érdemes egy megbízható méhészeti eszközök webáruház virtuális polcain szétnézni.

2022. 04. 01. 16:05:42
5 dolog, amit az Api Herb nyújt a méhek számára

A méhészeti gyógyszerek választéka igen széles, ám közülük kiemelkedik az Api Herb, amely ezeknek a készítméneknek egy olyan típusa, amely hála a gondosan kiválasztott növényi olajok, valamint vitaminok elegyének, segít a kifejlett méheknek a megfelelő bélflóra egyensúlyának fenntartásában. Ennek köszönhetően pedig egészségesebbé és erősebbekké válnak. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, mit érdemes róluk tudni. 

2022. 03. 05. 10:12:54
Nagyon hasznos a méhészeti gépek között a méz viasz elválasztó

Ma már nagyon sok olyan szerkezet létezik a méhészeti gépek között, amelyek nagy mértékben megkönnyítik mind a hivatásukat gyakorlók, mind pedig a hobbi méhészek munkáját. Ám ahhoz, hogy ezeknek az előnyeit valóban ki lehessen használni, szükség van arra, hogy tisztában legyünk vele, melyik berendezés pontosan mire alkalmas. A méz viasz elválasztó például nagy segítség akkor, ha a méz és a viasz elválasztásáról van szó. 

2022. 03. 05. 10:01:26
Az Api Life Var impregnált csík remek megoldás lehet varroa atka ellen

A méhészet világán belül komoly hangsúly helyeződik a méhészeti gyógyszerek tárházára is, hiszen csak e készítmények által érhető el, hogy a méhek egészségesek maradjanak. Ráadásul a legnagyobb ellenségei közé tartozó varroa atka ellen is hatékonyan fel lehet lépni általuk, hogy közben a méhek egészségesek maradnak. Nagyon hatásos és természetes megoldás erre például az Api Life Var impregnált csík használata.