Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Erista blogja

2021. 04. 10. 16:43:36
Amikor pótlásra van szükség - Cukorszirup méheknek

A méh egy számos szempontból speciális haszonállat, amely bár nem szorul rendszeres takarmányozásra, időről időre szükség van nekik egy kis pótlásra. Ehhez a legideálisabb az, ha minőségi cukorszirup méheknek készült változatát kapják, természetesen fokozott odafigyelés mellett, megfelelő helyről beszerezve. De mégis mikor van mindezekre szükség és mire fontos odafigyelni? Ebben a bejegyzésben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban.

2021. 03. 31. 03:37:43
VarroMed, mehészboltunkban kapható! VarroMed 5 mg/ml + 44 mg/ml diszperzió méhkaptárban való alkalmazásra mézelő méhek részére. Varroa atka elleni nem vényköteles készítmény.
2021. 03. 31. 03:23:22
Minőségi méhész felszerelés egy helyről! Ami a festőnek az ecset, az egy méhésznek a számos különböző eszköz, amelyre szükség van a precíz és makulátlan munkavégzéshez. Ha szeretne mindent egy helyről, megbízható forrásból beszerezni és jó lenne ha egy méhész felszerelés sem maradna ki a sorból, most a legjobb helyen jár.
2021. 03. 21. 16:35:28
Méhészbolt, ahol minden megtalálható egy helyen a szakma szerelmeseinek A méhészet szerelem, függetlenül attól, hogy valakinek ez a hivatása vagy hobbiból foglalkozik ezzel a tevékenységgel a szabadidejében. Ahhoz azonban, hogy valóban kikapcsolódást jelentsen a méhekkel töltött idő és sikereket is elkönyveljen az ember, szükség van a megfelelő felszerelések beszerzésére. A legjobb, ha rendelkezésre áll egy méhészbolt, ahonnan mindent egyszerre szerezhet be és amely minőségi termékeket kínál. De mégis mi mindenre lehet szükség és mire érdemes odafigyelni? Ebben a bejegyzésben minden ezzel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk.
2021. 03. 06. 11:18:02
Üzletünk nyitva tart!

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk nyitva tart március 8-22 között a korlátozások időtartama alatt!

2021. 02. 26. 19:24:20
​Méhész kellékek – minden, amire szükség lehet a kaptár mellett Egy méhésznek számos különböző eszközre van szüksége ahhoz, hogy megfelelően, precízen és biztonságosan végezhesse el a munkáját. Mind a kaptár melletti műveletekhez, mind pedig a méz kinyeréséhez elengedhetetlen bizonyos méhész kellékek használata, amelyeket érdemes még a munka megkezdése előtt sorra venni azokat, ellenőrizni az állapotukat és a hiányzó vagy sérült elemeket pótolni. Ugyanis aranyszabály, hogy csak teljes méhész felszereléssel érdemes munkához látni. 
2021. 02. 14. 17:03:57
​Gyógyszeres cukorlepény méheknek A méhek számára készített cukorlepényről alapvetően elmondható, hogy az érintett álatok kondícióját javítja, emellett megkönnyíti a beteleltetést is, ráadásul a tavaszi ébredezés során is nagy hasznot nyújthat a készleteikből kifogyó állatok számára. Emellett pedig hozzájárul az egészséges családok fenntartásához és támogatja a méhek energiaszükségletének fenntartását, valamint az emésztőrendszerük ideális állapotáról is gondoskodik. Ezek a pozitív hatások pedig tovább fokozhatók akkor, ha az ínyencség amit beszerez a számukra, gyógyszeres cukorlepény méheknek
2021. 02. 05. 08:02:42
A legjobb méhészruha kényelmes és biztonságos Ha van fontos kiegészítője a méhészetnek, akkor ezek egyike minden bizonnyal a méhész ruha, hiszen ez az a védőréteg, amely segítségével teljesen nyugodtan tevékenykedhet a méhek között. Nem mindegy azonban, milyen viseletet és kiegészítőket vásárol az ember, hiszen a fő szempont a biztonság mellett a kényelem is. Hiszen a méhekkel való foglalkozás igazi kikapcsolódás és feltöltődés de csak akkor ha ehhez rendelkezésre áll a legjobb méhészruha. A legjobb az egészben az, hogy a különböző modellek online, a méhészruha webáruház virtuális polcain is elérhetők. 
2021. 01. 26. 20:53:02
Tájékoztató gyógyszer-cukor támogatásról

A gyógyszer-cukor támogatás beadási határideje 2021. április 6. A támogatás mértéke 1600 ft/méhcsalád.

Felhívjuk figyelmét, hogy a támogatás igénybevételéhez adószámra (nem adóazonosítóra) van szükség.

A támogatott gyógyszerek listája letölthető itt: támogatott gyógyszerek listája (pdf, 449kb).

2021. 01. 24. 13:38:35
Cukorlepény méheknek a legjobb alapanyagokból Talán a méh az egyetlen olyan háziállat, amely nem szorul rendszeres takarmányozásra. Ám a téli kaptárbontás és bizonyos aszályos esztendők során mégis előfordulhat, hogy szükség van egy kis pótlásra. Ehhez pedig a legjobb, ha minőségi cukorlepényt vagy cukorszirup méheknek készült változatát kapják, természetesen fokozott odafigyelés mellett. Lássuk, miről is van szó!