Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Erista blogja

2022. 11. 22. 14:22:46
A méhészeti ruházat is fontos munkaeszköz! Egy méhésznek számtalan eszközre, kiegészítőre, szerszámra van szüksége ahhoz, hogy zavartalanul és precízen végezhesse a munkáját a kaptárak körül. Ennek része a méhészeti ruházat is, amely nem csupán védelmet nyújt, de ha praktikus és komfortos viseletet választ, akkor nagy mértékben megkönnyíti a munkavégzést is. De mégis milyen az ideális ruházat?
2022. 11. 17. 15:06:08
4 ok, amiért jó választás az Api Herb!

Nem kérdés, hogy méhészként mindenkinek a legfőbb célja, hogy a kaptárak lakói egészségesek legyenek. Az Api Herb a méhészeti gyógyszerek olyan típusa, amely hála a gondosan kiválasztott növényi olajok, valamint vitaminok elegyének, segít a kifejlett méheknek a megfelelő bélflóra egyensúlyának fenntartásában. Lássuk, miért jó választás ez a készítmény!

2022. 10. 25. 09:44:43
A méhészeti gépek közül kiemelkedik a méh viasz elválasztó

Ma már nagyon sok olyan szerkezet létezik a méhészeti gépek világában, amely nagyon nagy mértékben járul hozzá a kaptárak között végzett munka megkönnyítéséhez. Ám ahhoz, hogy mindez a gyakorlatban is megvalósuljon, nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy melyik gép pontosan mire alkalmas és mire lehet a segítségünkre. A méh viasz elválasztó például hatalmas könnyebbséget jelent, amint a méz és a viasz elválasztásáról van szó.

2022. 10. 15. 10:39:31
Cukorlepény ideális méhtakarmány lehet!

Vannak olyan időszakai az évnek, amikor a méheknek is szükségük van a megfelelő takarmányozásra vagy legalábbis némi pótlásra e téren. Ehhez remek választás lehet a minőségi anyagokból készült cukorlepény, de számos más remek alternatíva is létezik e téren. Lássuk, mi mindent érdemes tudni a méhtakarmányok világáról!

2022. 09. 29. 09:30:39
 Méhészeti eszközök nélkül lehetetlen a kaptárak közötti munka

A méhekkel való munka bizony teljes embert kíván, amely kapcsán rendkívül fontos a megfelelő odafigyelés és precizitás. Mindezek nyomán pedig valódi kikapcsoló és feltöltődést jelentő tevékenységgé válik minden egyes mozzanat a gondozástól egészen a pergetésig. Mindennek az alapja viszont az, hogy mindig a megfelelő méhészeti eszközök legyenek kéznél. Amennyiben szeretne mindent egy helyről, megbízható forrásból beszerezni és jó lenne ha egyetlen darab sem maradna ki a szükséges kellékek közül, érdemes egy megbízható méhészeti eszközök webáruház virtuális polcain szétnézni.

2022. 09. 28. 15:08:25
Az Api Bioxal segít az egészséges méhek és bőséges mézhozam elérésben!

A méhészeti gyógyszerek világa igen összetett és bizony nagyon sok dologra kell odafigyelni akkor, amikor a megfelelő készítményt keresi az ember a méhek számára. Éppen emiatt remek megoldás az Api Bioxal, amelynek semmilyen káros mellékhatása nincs, ráadásul nagy mértékben hozzájárul a méhek egészségéhez és segít a varoa atkák elleni küzdelemben is. Lássuk, miről is van szó pontosan!

2022. 09. 01. 11:32:44
Milyen az ideális méhészeti ruházat? Egy megfelelő méhészeti ruházat bizony elengedhetetlen, ha az ember kaptárak között dolgozik. Nem mindegy azonban, hogy a széles választékból milyen ruhadarabokat választ és az sem, hogy mely testrészeinek védelmére fordít figyelmet. Ha kényelmesen szeretne vásárolni, érdemes szétnézni egy megbízható méhészruha webáruház virtuális polcain.
2022. 09. 01. 11:22:27
Az Api Go pozitív hatásai a méhekre

Amilyen rövid az Api Go elnevezés, épp olyan hosszan lehet sorolni a pozitívumokat vele kapcsolatban, ha méhekről van szó. Ugyanis ez a természetes alapanyagokból álló készítmény kifejezetten méhek számára készült táplálékkiegészítő, amelynek kifejezetten egyszerű a használata és semmilyen mellékhatása nincs. Ebben a bejegyzésben minden fontos információt összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban. 

2022. 07. 29. 10:30:14
5 dolog, amit megtalál egy ideális méhészbolt polcain

Egy méhészbolt valódi aranybánya lehet a szakmabeliek számára, hiszen a méhészeti eszközök tárháza igen széles. Éppen ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy mi mindenre van szüksége az egyes folyamatok maradéktalan és precíz elvégzéséhez, legyen szó a kaptárak melletti munkáról vagy éppen a pergetésről. 

2022. 07. 20. 10:19:22
Egy természetes alapanyagokból készült méhészeti gyógyszer: az Api Herb

Egy méhész mindig a természetes dolgokra esküszik, legyen szó e nem mindennapi hivatás vagy hobby bármelyik részéről. Hiszen mind a méhek jóléte, mind pedig a készülő méz minősége szempontjából kulcsfontosságú, hogy a megfelelő készítményeket használjuk. Az Api Herb pontosan egy ilyen típusú méhészeti gyógyszer. Lássuk, mi mindent érdemes tudni vele kapcsolatban!