Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Erista blogja

2022. 01. 03. 14:25:10
A legfontosabb méhészeti eszközök megbízható méhészbolt kínálatából A méhészet tökéletes terepe annak, ahol az ember megélheti az apró csodákat, kiszakadhat a hétköznapok rohanásából és a szó szoros értelmében megédesítheti a munkáját. Mindez azonban csak abban az esetben igaz, ha rendelkezésre állnak és kéznél vannak a megfelelő kellékek, hiszen ez a nyugodt munka alapja. Ha szeretne mindent egy helyről, megbízható forrásból beszerezni és jó lenne ha egyetlen darab sem maradna ki a méhészeti eszközök közül, most a legjobb helyen jár.
2021. 12. 15. 14:20:45
Az ApiCandy ideális választás méhek részére A cukorlepénnyel való takarmányozás egy évben több alkalommal is esedékes lehet, amelyhez tökéletes választás az ApiCandy, amely egy répacukor alapú mono- és diszacharidok keverékéből álló takarmánykiegészítő. A méhészeti gyógyszerek között kiemelkedő termék ez az egész évben használható méhtakarmány.
 
2021. 12. 03. 12:28:26
Az ideális méhészeti ruházat

A méhészetnek számos fontos eszköze és kiegészítője van, amelyben kiemelkedő helyet foglal el a méhészeti ruházat. Ugyanis ezek a darabok szolgálják a biztonságot és a kényelmet a munkavégzés során, így egyáltalán nem mindegy, milyet választ az ember. Megmutatjuk, mire érdemes odafigyelni. 

2021. 11. 29. 10:31:38
Méh anyarács választás

A méhészetben számtalan különböző eszközre és kiegészítőre van szükség, ha valóban pontosan, precízen és nem utolsósorban eredményesen szeretnénk végezni a munkánkat. Ilyen például az anyarács is, amelynek a szaporodásban van komoly szerepe. Lássuk, mi mindent érdemes tudni ezzel kapcsolatban és mire kell figyelni, ha egy méhészbolt kínálatában böngészünk. 

2021. 11. 03. 16:51:30
A mézkimelegítő és a méz viaszelválasztó fontos kellékek egy méhész számára Számos olyan gép, szerkezet és kiegészítő létezik, amelyek nagyban megkönnyítik egy méhész dolgát, sőt, lehetővé teszik a lehető legegyszerűbb és legprecízebb munkavégzés menetét és megteremtik ennek alapjait is. Éppen ezért érdemes tisztában lenni azzal, milyen típusú szerkezetek találhatók a piacon, hiszen hatalmas előnyt jelenthet ezek használata mind az időbeosztás, mind pedig a méz minősége szempontjából. Lássuk ezek közül két, a szakmában igen népszerű szerkezet, a mézkimelegítő és a méz viaszelválasztó legfontosabb ismérveit!
2021. 10. 19. 14:08:40
Amikor nagy segítség lehet az Api Herb

A méhészeti gyógyszerek között igen széles a választék, ám jó tudni, milyen esetben melyik készítményt ajánlott használni. Az Api Herb egy Nosema apis és ceranae fertőzöttség kiegészítő kezelésére szolgáló készítmény. Lássuk, mi mindent érdemes róla tudni!

2021. 10. 02. 11:18:57
5 dolog, amit egy igazán jó méhészruha nyújt a viselőjének

Egy méhészruha legalább annyira fontos kiegészítő egy méhész életében, mint a szerszámok és az egy egyéb, méhek gondozásához és méz kinyeréséhez szükséges eszközök. Mivel nem egy egyszer használatok dologról van szó, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű ruhát választunk a széles választékból. Éppen ezért összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tudni a témával kapcsolatban. 

2021. 09. 25. 10:30:44
Miért fontos a cukorlepény a méhek számára? Időről időre eljön az az időszak a méhészek életében, amikor bizony a méhek is takarmányozásra szorulnak. Ugyanis bizonyos időszakokban előfordulhat, hogy szükségük van némi pótlásra. Ehhez pedig a legjobb, ha minőségi cukorszirup méheknek készült változatát kapják, természetesen fokozott odafigyelés mellett. Lássuk, mit érdemes tudni a méhtakarmányok világáról és miért olyan fontos a cukorszirup adagolása a méhek számára!
2021. 08. 23. 14:18:33
Api Go – különleges takarmánykiegészítő méheknek

Létezik egy olyan készítmény a méhészeti gyógyszerek között, amely kifejezetten a a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ezáltal növeli a méhészet teljesítményét. Az ez Api Go névre hallgató, cukrokat, maltodextrineket, élesztő-kivonatot, vitaminokat tartalmazó takarmánykiegészítő, amely minden méhészetben alkalmazható. Lássuk, mi mindent érdemes tudni az Api Go-ról!

2021. 08. 11. 12:41:26
Miért érdemes az Api Bioxal gyógyszert alkalmazni? A méhészeti gyógyszerek gyógyszerek közül érdemes külön figyelmet fordítani az Api-Bioxal  törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú állatgyógyszerre. Ez a szer ugyanis amellett, hogy hatékony eszközt ad a méhészek kezébe a varroa atka elleni védekezéshez, emellett teljes mértékű biztonságot is garantál mind a fogyasztó, a méhek, a méhész, valamint a kaptárból származó termékek vonatkozásában. Lássuk, mi mindent érdemes tudni erről a készítményről!