Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Erista blogja

Mire lesz szüksége egy méhészbolt kínálatából egy kezdő méhésznek?

Mire lesz szüksége egy méhészbolt kínálatából egy kezdő méhésznek?

2023. 10. 02. 13:54:32

Ma már az ország számos területén található méhészbolt, azonban ez nem mindig volt így. A méhek termékeinek emberi hasznosítása egyidős az emberiséggel. A vegyes táplálkozású ember hamar felismerte a méhlakások jelentőségét. A történelem előtti idők embere az egész lépet elfogyasztotta. A gyűjtögető életmódról az ember 8-9 ezer évvel ezelőtt tért át a termelésre, ezután sziklarepedések helyett kaptárköveket faragtak ki. Fában szegény vidékeken pedig szalmából, gyékényből és vesszőből font méhlakásokat készítettek és agyag edényekben tárolták a mézet. A mai modern méhészeti eszközök jelentősen megkönnyítik a gyűjtést és tárolást.

A méhészeti ruházat életet menthet

A méhészeti ruházat életet menthet

2023. 09. 12. 12:00:00

A méhészeti ruházat elsőre talán nehéznek és melegnek tűnhet, azonban a méhészkedés egyik talán legfontosabb segédeszköze, hiszen ezek az aprócska állatok csípésükkel fájdalmas és akár életveszélyes sérüléseket okozhatnak nekünk. Azonban egy méhészruha webáruház oldaláról könnyedén beszerezhetjük a megfelelő felszerelést.


 
Az Api Go, a méhészeti gyógyszerek egyik fő segítője

Az Api Go, a méhészeti gyógyszerek egyik fő segítője

2023. 09. 05. 13:22:15
Az Api Go takarmánykiegészítő szerepe igazán jelentős a méhészeti gyógyszerek mellett. Ez egy olyan cukrokat, maltodextrineket, élesztő-kivonatot, vitaminokat tartalmazó takarmány kiegészítő, amely a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, s ezáltal növeli a méhészet teljesítményét.
Hogy hatnak a méhészeti gyógyszerek?

Hogy hatnak a méhészeti gyógyszerek?

2023. 08. 07. 16:09:40
Az Api Bioxal egy méheknél alkalmazott, törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú állatgyógyszer. Hatékony eszköz a méhészeti gyógyszerek között a varroa atka elleni védekezésben, és egyben teljes mértékű biztonságot garantál mind a fogyasztó, a méhek, a méhész, illetve a kaptárból származó termékek vonatkozásában. Rendkívüli, 96% feletti hatékonysággal rendelkezik.
A legjobb méhészeti eszközök kezdőknek online!

A legjobb méhészeti eszközök kezdőknek online!

2023. 07. 28. 13:49:11

A háziméhek, vagy mézelő méhek (Apis mellifera) rettentően érdekes és értékes rovarok, amelyek szorgos munkája köré egy teljes iparág épült fel. Az emberiség ősidők óta foglalkozik méhészkedéssel, már legalább 9000 éves hagyománya van. De milyen méhészeti eszközök szükségesek ezen a területen, amelyek egy méhész eszközök webáruház kínálatában is megtalálhatóak?

Mi mindentől óv meg egy megfelelő méhészeti ruházat?

Mi mindentől óv meg egy megfelelő méhészeti ruházat?

2023. 07. 25. 13:45:16

A megfelelő méhészeti ruházat bizony számos különböző funkcióval bír. A különböző testrészek és testtájak védelme mellett ugyanis a kényelem, a komfort és a praktikusság mind lényeges szempontok. Ehhez viszont elengedhetetlen az, hogy megbízható helyről vásároljon. 

Az Api Herb használatának előnyei

Az Api Herb használatának előnyei

2023. 06. 30. 11:48:00

Függetlenül attól, hogy valaki hobbi méhész vagy ez a hivatása, pontosan látható, hogy a különböző gyógyszerek és készítmények tárháza gyakorlatilag végtelen. Éppen ezért érdemes kiemelni a sorból az Api Herb készítményt, amely megelőzés és gyógyítás terén egyaránt hatásos. Lássuk, miről is van szó pontosan!

Az Api Go természetes alapanyagokkal növeli a méhészet teljesítményét

Az Api Go természetes alapanyagokkal növeli a méhészet teljesítményét

2023. 06. 06. 10:51:45

Az Api Go azért is foglal el különleges helyet a méhészeti gyógyszerek világában, mert használata kifejezetten a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja. Ezáltal növeli a méhészet teljesítményét is olyan módon, hogy közben kizárólag természetes alapanyagok jutnak a kaptárak lakóinak szervezetébe, ennek köszönhetően pedig probléma nélkül alkalmazható bármely méhészetben. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes róla tudni. 

Ezért emelkedik ki az Api Bioxal a méhészeti gyógyszerek közül

Ezért emelkedik ki az Api Bioxal a méhészeti gyógyszerek közül

2023. 06. 01. 09:00:29

A méhészeti gyógyszerek tárháza nagyon széles, ma már számos különféle készítmény kapható. Ám ezek közül sok szempontból kiemelkedik az Api Bioxal, amely egy nem mindennapi készítmény a méhek számára. Összetevőinek köszönhetően semmilyen mellékhatása nincs, hatékonysága viszont közel van a 100%-hoz. Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes tudni erről a törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú gyógyszerről!

Az Api life var impregnált csík a méhészeti gyógyszerek egyik koronája

Az Api life var impregnált csík a méhészeti gyógyszerek egyik koronája

2023. 04. 21. 14:21:06

Aki méhekkel foglalkozik, rendszerint kifejezetten közel áll a természethez. A méhészeti gyógyszerek bizony bizonyos esetekben elengedhetetlen részei a kaptárak között végzett munkának, ám ma már számos olyan készítmény létezik, amelyek természetes összetevők révén veszik fel a harcot valamilyen betegséggel vagy kártevővel. Az Api life var impregnált csík titka például az illóolajokban rejlik.