Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

​Információ az OMME termelői mézesüveg raklapok visszaváltásának rendjéről

Kérjük az OMME termelői mézesüvegeket raklapos tételben vásárló méhészeket, hogy szíveskedjenek a raklapok visszahozatalakor az orosházi üveggyár alkalmazott gyakorlatát szem előtt tartani. Eszerint kizárólag a szennyeződés mentes raklapokat számolják el eredeti áron.

Ennek értelmében a szennyezett, lábnyomos, piszkos, penészes, festett, sérült, sáros és egyéb, nem megfelelő minőségű raklapok visszavételére nincs lehetőség. Az üveggyári gyakorlat szerint élelmiszer csomagolására használt raklapok esetében csak a tökéletes, „hófehér”, szennyeződés mentes raklapokat számolják el eredeti áron, (bruttó 3 390Ft.-) a forgalmazók felé. Az egyéb beszállított, követelményeknek nem megfelelő raklapokat jelenleg 0 Ft értéken számítja be az üveggyár.

A fentiek értelémben a továbbiakban cégünk sem tudja Önöktől az üveggyári előirásoktől eltérő minőséget képviselő raklapokat átvenni mindaddig, amig az OMME Magyarország Kft. ebben a kérdésben nem tud minden résztvevő számára megnyugtató egyezségre jutni az orosházi üveggyárral. 

Kérjük ennek megfelelően készüljenek fel egy esetleges raklapcserére a kellemetlenségek, és félreértések elkerülése érdekében.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Erista Kft. Ügyfélszolgálata

Tartalomhoz tartozó címkék: méhészbolt