Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

méhészbolt

Méhészeti eszközök kincsestára egy jól felszerelt méhészbolt

2023. 03. 17. 16:28:33
A megfelelő méhészeti eszközök beszerzése bizony kulcsfontosságú jelentőséggel bír egy szakmabeli számára függetlenül attól, hogy valakit a hivatása vagy a hobbija szólít a kaptárak közé. Éppen ezért érdemes olyan méhészbolt polcain nézelődni, ahol nem csak széles a választék, de magas minőségűek a termékek is.

Mi az, amit biztosan megtalál egy méhészbolt polcain?

2023. 01. 06. 09:02:33
A méhészeti eszközök tárháza elképesztően színes, így nem meglepő, ha egy méhészbolt polcain is igen széles a kínálat. De mégis mi mindent érdemes keresni egy ilyen üzletben? Az ezzel a kérdéssel kapcsolatos válaszokat gyűjtöttük most össze ebben a bejegyzésben.

Mi az, amit biztosan megtalál egy méhészbolt polcain?

2023. 01. 06. 09:02:06
A méhészeti eszközök tárháza elképesztően színes, így nem meglepő, ha egy méhészbolt polcain is igen széles a kínálat. De mégis mi mindent érdemes keresni egy ilyen üzletben? Az ezzel a kérdéssel kapcsolatos válaszokat gyűjtöttük most össze ebben a bejegyzésben.

5 dolog, amit megtalál egy ideális méhészbolt polcain

2022. 07. 29. 10:30:14

Egy méhészbolt valódi aranybánya lehet a szakmabeliek számára, hiszen a méhészeti eszközök tárháza igen széles. Éppen ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy mi mindenre van szüksége az egyes folyamatok maradéktalan és precíz elvégzéséhez, legyen szó a kaptárak melletti munkáról vagy éppen a pergetésről. 

A méhész felszerelés nélkül olyan, mint a méh szárnyak nélkül

2022. 05. 31. 16:05:28
A címben szereplő hasonlat bizony tökéletesen szemlélteti, hogy miért is annyira fontos egy méhész számára az ideális eszközök használata. Hiszen hiába minden igyekezet, ha nem áll rendelkezésre a minden szempontból megfelelő és szükséges méhész felszerelés, a nyugodt és eredményes munka bizony várat majd magára. Egy méhészbolt azonban megoldást jelenthet minden ilyen jellegű problémára.

Az ApiCandy ideális választás méhek részére

2021. 12. 15. 14:20:45
A cukorlepénnyel való takarmányozás egy évben több alkalommal is esedékes lehet, amelyhez tökéletes választás az ApiCandy, amely egy répacukor alapú mono- és diszacharidok keverékéből álló takarmánykiegészítő. A méhészeti gyógyszerek között kiemelkedő termék ez az egész évben használható méhtakarmány.
 

Mindent egy helyről, egy megbízható méhészbolt kínálatából

2021. 06. 22. 08:06:34

Bár ma már számtalan különböző méhészbolt létezik, mégis érdemes alaposan szemügyre venni a választékot a vásárlás előtt. A két fő dolog amit ajánlott figyelembe venni, az a választék és a minőség. Hiszen ha egy helyről tud megvásárolni az ember mindent, amire a méhészkedéshez szüksége van úgy, hogy a termékek magas minőségű anyagokból készülnek és strapabírók. 

Minden amit az anyanevelés témájáról tudni érdemes

2021. 05. 09. 11:30:55

A méhészetben az anyanevelés folyamata során van lehetőség arra, hogy biztosíthassuk a jó minőségű méhanyák következő nemzedékét. Félreértés ne essék, a méhek a mi beavatkozásunk nélkül is nevelnek anyát, ám ez nem mindig jó a termelés szempontjából, ugyanis komoly időveszteséget okoz, valamint nem tervezhető, sem az idő, sem a nevelt anyák számának szempontjából. Így van rá esély, hogy az anyák nem megfelelő időben kelnek ki, például éppen rossz az idő vagy nincs here. Egy igazán jó méhészbolt kínálatában mindent megtalál, amire szüksége van e folyamat elvégzéséhez.

Amikor pótlásra van szükség - Cukorszirup méheknek

2021. 04. 10. 16:43:36

A méh egy számos szempontból speciális haszonállat, amely bár nem szorul rendszeres takarmányozásra, időről időre szükség van nekik egy kis pótlásra. Ehhez a legideálisabb az, ha minőségi cukorszirup méheknek készült változatát kapják, természetesen fokozott odafigyelés mellett, megfelelő helyről beszerezve. De mégis mikor van mindezekre szükség és mire fontos odafigyelni? Ebben a bejegyzésben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban.

Minőségi méhész felszerelés egy helyről!

2021. 03. 31. 03:23:22
Ami a festőnek az ecset, az egy méhésznek a számos különböző eszköz, amelyre szükség van a precíz és makulátlan munkavégzéshez. Ha szeretne mindent egy helyről, megbízható forrásból beszerezni és jó lenne ha egy méhész felszerelés sem maradna ki a sorból, most a legjobb helyen jár.