Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pörgető 4 hunor keretes kézi 52 cm Logar

Cikkszám: 374105
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

KETTŐ AZ EGYBEN!

INOX kézi pörgető 4 Hunor kerethez, amely a viaszolvasztó tető és a (pörgető kosár helyére ) a szűrő behelyezésével viaszolvasztóvá alakítható.

A pörgető alja a modern technológiának köszönhetően a mézcsap felé lejt és belső hegesztési élek nélküli, a csap a lehető legaacsonyabb ponton helyezkedik el, hogy maradéktalanul kifolyathassuk a mézet. Tisztítása egyszerű. A tető átlátszó akrilból van, a lábak kialakítása miatt a pörgető stabilan áll.Az akril tető és a kosár eltávolításával a pörgető viaszolvasztóvá alakítható az egy mozdulattal berakható szűrő és a bilinccsel rögzíthető viaszolvasztó-fej segítségével.Az olvasztó tetejében levő fűtőtest (2,5 kW / 230 V) hőjét a ventilátor oszlatja el úgy, hogy mindenhol azonos hőmérséklet legyen a tartályban. A termosztát 30 – 90 °C-ig állítható. Amikor a viasz elkezd olvadni, a méz leszáll a tartály aljára, s a felszínén maradó viasz megvédi a túlmelegedéstől. A viaszolvasztó segítségével teljes egészében kinyerhetjük a mézet a viaszból, így befektetésünk gyorsan megtérül.

Minden mézzel érintkező alkatrész élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő alapanyagból készült.

Ez a kombináció különösen azoknak a méhészeteknek célszerű megoldás, ahol a helytakarékosság is fontos szempont, és a fedelezést géppel vagy elektromos késsel végzik, és több méz marad a viaszban.

A viaszolvasztót méz kimelegítésére is használhatjuk: az üvegeket, vödröt vagy kisebb hordót a perforált lemezre állítjuk, s a termosztáton beállítjuk a kellő hőfokot.

A tartály átmérője: 52 cm

A viaszolvasztó kapacitása kb. 20 kg / olvasztásA termékkel kapcsolatos információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat vagy látogasson el üzletünkbe.Erista Kft.

9028 Győr

József Attila u 5/A+36-96/423-825

+36-20/ 458-9546