Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Egy különleges takarmánykiegészítő: az Api Go

Egy különleges takarmánykiegészítő: az Api Go
Ennek a nem mindennapi készítménynek a lényege, hogy kifejezetten a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ezáltal növeli a méhészet teljesítményét. Az Api Go cukrokat, maltodextrineket, élesztő-kivonatot, vitaminokat tartalmazó takarmánykiegészítő, amely probléma nélkül alkalmazható bármely méhészetben. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes róla tudni.

Az Api Go természetes alapanyagokból áll és hosszú távú egészséget biztosít a méhek számára

Az Api Go cukrokat, maltodextrineket, élesztő-kivonatot, vitaminokat tartalmaz, vagyis mindezek által jutnak a méhek szervezetébe a jótékony hatású anyagok. Mindezek által igen nagy mértékben hozzájárul a méhcsaládok egészségi állapotának javításához, kedvezőtlen feltételeket teremtve például a patogének fejlődéséhez. Fogyasztása a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ezáltal növeli a méhészet teljesítményét. Vagyis ez a készítmény sokat tesz azért, hogy a méhek általánosan jó egészségi állapotnak örvendjenek hosszú távon, de hatással van a fiasítás tömöttségéhez is. Vagyis számos szempontból érdemes alkalmazni kisebb és nagyobb méhészetek számára egyaránt, hiszen ennek az étrendkiegészítőnek számos pozitív hozadéka van a méhek mindennapi életére. Bár a méhészeti gyógyszerek között tartják számon, bátran alkalmazható, hiszen kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, vagyis kár nem okozható vele, előny viszont rengeteg kovácsolható a segítségével.

 

Bárhol bevethető és egyszerűen használható

A készítmény bármely méhészetben nyugodtan alkalmazható. Az Api Go semmiféle káros hatással nincs sem az alkalmazást végző méhészre, esetleges belélegzés vagy véletlenszerű érintkezés során, sem pedig a méhekre. Ráadásul tulajdonképpen egész éven át alkalmazható, ám hangsúlyozandó, hogy tavasszal és ősszel a legeredményesebb a használata. Ez azért fontos, mert ezekben az időszakokbans az egységes, tömött fiasítás érdekében, valamint a patogének” támadásainak” kivédésére kiemelten használható. Ám használható akkor is, ha a családokat valami miatt környezeti vagy egészségügyi stressz fenyegeti. A komplett kezelés háromszori alkalmazást jelent, s így egy tasak Api-Go 20 család egyszeri kezeléséhez elegendő. A csomagolásban található port egy liter vízben kell feloldani, majd az így kapott elegyből kaptáranként 50 millilitert szükséges a léputcák közé csepegtetni vagy befújni. Az utóbbi esetében ajánlott a tasak tartalmát 4 liter vízben feloldani, majd 200 ml elegyet alkalmazni minden egyes kaptárnál, ügyelve arra, hogy a fiasítást is óvatosan nedvesítsük meg. 4-7 napos különbséggel ismételjük meg háromszor az alkalmazást a fentebb említett időszakokban.

 

Sokáig eláll, ha megfelelően tároljuk

A terméket lehetőség szerint közvetlen fénytől óvni kell, emellett ügyelni kell arra is hogy a feloldást követően már nem tárolható. Az előkészítéstől számított maximum 12 órán belül fel kell használni az elegyet, de a felhasználás pillanatáig is száraz, hűvös helyen kell tárolni.

A fentiekből látható, hogy egy számos szempontból nagyon hasznos készítményről van szó, amelyre szükség lehet minden méhészetben. 

Tartalomhoz tartozó címkék: api-go