Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Az Api Bioxal természetes segítség a méhek számára

Az Api Bioxal természetes segítség a méhek számára
Az Api Bioxal egy számos előnnyel rendelkező készítmény a méhek számára, amelynek használata számos előnnyel bír a mindennapok során. Összetevőinek köszönhetően semmilyen mellékhatása nincs, hatékonysága viszont közel van a 100%-hoz. Lássuk, mi mindent érdemes tudni erről a törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú gyógyszerről!

Nagy mértékű hatékonyságot nyújt az Api Bioxal és megoldást jelenthet varroa atkák ellen is!

Az egyik hatalmas előnye az Api Bioxal készítményeknek, hogy 96% feletti hatékonyságot nyújtanak a használatuk során. Ezen felül további nagy előnye az is, hogy nem alakul ki rezisztencia a méhek szervezetében, azaz nem tudnak hozzászokni. Ez pedig azt jelenti, hogy még évekkel később is hatékonyan lehet használni, semmit sem veszít az erejéből. Mindezeken felül a kaptárak egyik legrettegettebb betegségével is felveszi a harcot. A varroa atkák az egyik legkomolyabb veszélyforrást jelentik a méhek számára, hiszen a méhek testén tapadnak meg, a szövetnedveikből táplálkoznak ezen felül pedig még a kórokozók terjesztésében is szerepük van. Ha egy helyen megjelenik a fertőzés és nem kap megfelelő segítséget mézelő méh kolónia, akkor a méhek egyszerűen legyengülnek és elpusztulnak. Mivel ez a fajta atka élősködik és betegségeket is terjeszt egyszerre, ma a legveszélyesebb ellenségnek tartják a méhekkel szemben. Az Api Bioxal viszont hatékony segítséget nyújt e kártevőkkel szemben is. 

 

Többféle módon fel lehet használni felhasználni

Az Api Bioxal méhészeti gyógyszert egyedülálló módon, kétféle felhasználási módozattal lehet felhasználni, így opció ez esetben a csurgatás és a szublimáció egyaránt. Ennek köszönhetően pedig nyáron és télen egyaránt, fiasításmentes időszakban lehet használni megfelelő körültekintés és adagolás mellett. Ennek kapcsán arra érdemes odafigyelni, hogy öt milliliter elegyet használjunk léputcánként az egyszeri kezelések alkalmazásával és a méhészetben található minden családnál ugyanabban az időben végezzük el a kezelést. Nagyon fontos, hogy amennyiben a szublimáció útján történő eljárást választjuk, mindenképpen szükséges a megfelelő védőfelszerelés, így a védőkesztyű, a szemüveg, valamint az álarc használata is. Az utóbbi esetében elengedhetetlen a hozzá tartozó szerves, szervetlen gőzök-gázok szűrésére alkalmas betét bevetése is. Pontos adagolást biztosít a családszám ismeretében is, nem beszélve arról, hogy mivel szobahőmérsékleten könnyen feloldódik cukorszirup-oldatban, igen egyszerűen használható a gyakorlatban is. Így mindezeknek köszönhetően biztonságosan és eredményesen használható az Api Bioxal. 

 

 

Nincs mellékhatása és nem marad nyoma, akár bio méhészetekben is használható

Az Api Bioxal természetes alapanyagokból áll, így a használata annyira nem jelent veszélyt, hogy probléma nélkül alkalmazható akár bioméhészetekben is. Ráadásul nem marad nyoma a készülő mézben sem és embereket tekintve sem beszélhetünk káros hatásokról.

Vagyis egy olyan nem mindennapi méhészeti gyógyszerről van szó, amely számos szempontból megkönnyíti a méhész életét. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Api Go