Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

4 dolog, amely által az Az Api Go növeli a méhészet teljesítményét

4 dolog, amely által az Az Api Go növeli a méhészet teljesítményét

Az Api Go elnevezés egy nem mindennapi, kifejezetten méhek számára készült táplálékkiegészítőt rejt, amely természetes összetevői által segíti a méhészek mindennapi munkáját. Hiszen ha a családok egészségesek, öröm a munka kaptárak között. Lássuk, mi mindent érdemes tudni erről a készítményről!

1. Természetes alapanyagok

Az Api Go olyan természetesen előforduló anyagokat tartalmaz, mint a cukrok, maltodextrinek, az élesztő-kivonat vagy a vitaminok. Mindezek által ez a takarmánykiegészítő a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja. Ez pedig nem kis mértéken járul hozzá a méhészet teljesítményéhez. Hiszen kifejezetten a kifejlett méhek és a lárvák számára készült. 

 

2. Hozzájárul a méhészetek általánosan jó egészségi állapotának fenntartásához

Hatásai révén az Api Go hozzájárul a méhcsaládok egészségi állapotának javításához, egyúttal pedig nem kedvező feltételeket teremt a patogének fejlődésének is. Vagyis e készítmény alkalmazása nagyon sokat tesz azért, hogy a méhek általánosan jó egészségi állapotnak örvendjenek hosszú távon, de hatással van a fiasítás tömöttségéhez is.

 

3. Gyakorlatilag bármikor és bárhol használható

Bár tény, hogy ősszel és tavasszal van a legnagyobb eredménye az Api Go használatának, egész éven át alkalmazható. Fontos tudni, hogy egy komplett kezelés háromszori alkalmazást jelent. Vagyis egy tasak Api-Go 20 család egyszeri kezeléséhez elegendő. A készítmény bármely méhészetben nyugodtan alkalmazható, semmiféle káros hatással nincs sem az alkalmazást végző méhészre, esetleges belélegzés vagy véletlenszerű érintkezés során, sem pedig a méhekre. Bár a méhészeti gyógyszerek között tartják számon, bátran alkalmazható, hiszen kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, vagyis kár nem okozható vele, előny viszont rengeteg kovácsolható a segítségével.

 

4. Egyszerű a használata

Hatalmas előnye, hogy a használata nagyon egyszerű, mindössze a mellékelt tájékoztatónak megfelelően kell cselekedni. A lényeg, hogy a csomagolásban található port egy liter vízben kell feloldani, majd az így kapott elegyből kaptáranként 50 millilitert szükséges a léputcák közé csepegtetni vagy befújni. Az utóbbi esetében ajánlott a tasak tartalmát 4 liter vízben feloldani, majd 200 ml elegyet alkalmazni minden egyes kaptárnál, ügyelve arra, hogy a fiasítást is óvatosan nedvesítsük meg. 4-7 napos különbséggel ismételjük meg háromszor az alkalmazást a fentebb említett időszakokban. A tárolásra azonban lényeges nagy gondot fordítani. Közvetlen fénytől óvni kell, emellett ügyelni kell arra is hogy a feloldást követően már nem tárolható. Az előkészítéstől számított maximum 12 órán belül fel kell használni az elegyet, de a felhasználás pillanatáig is száraz, hűvös helyen kell tárolni.

A fentiekből egyértelműen látható, hogy számos szempontból érdemes alkalmazni kisebb és nagyobb méhészetek számára egyaránt, hiszen ennek az étrendkiegészítőnek sok pozitív hozadéka van a méhek mindennapi életére.

Tartalomhoz tartozó címkék: api-go