Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Viasz - méz elválasztó berendezés
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Viasz - méz elválasztó berendezés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 373295
Elérhetőség: Jelenleg nincs raktáron
Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás és Paraméterek

Méz viasz elválasztó berendezés

Ezzel a viaszolvasztóval egyszerűen lehet a mézet és a viaszt szétválasztani egymástól a meleg levegő cirkuláltatásával.

Az olvasztó tetejében levő fűtőtest (2,5 kW / 230 V) hőjét a ventilátor oszlatja el úgy, hogy mindenhol azonos hőmérséklet legyen a tartályban. A termosztát 30 – 110 °C-ig állítható. Amikor a viasz elkezd olvadni, a méz leszáll a tartály aljára, s a felszínén maradó viasz megvédi a túlmelegedéstől. a viaszolvasztó segítségével teljes egészében kinyerhetjük a mézet a viaszból, így befektetésünk gyorsan megtérül.

A tartályban egy perforált lemez található, az egész tartály rozsdamentes acélból készült. Minden mézzel érintkező alkatrész élelmiszerbiztonsági előírásoknek megfelelő alapanyagból készült.

Ez a viaszolvasztó különösen azoknak a méhészeteknek célszerű megoldás, ahol a fedelezést géppel vagy elektromos késsel végzik, és több méz marad a viaszban.

A viaszolvasztót méz kimelegítésére is használhatjuk: az üvegeket, vödröt vagy kisebb hordót a perforált lemezre állítjuk, s a termosztáton beállítjuk a kellő hőfokot.

A tartály átmérője: 63 cm

A viaszolvasztó kapacitása kb. 28 - 30 kg / olvasztás

Hasonló termékek

Cikkszám: 300600

Műlépkészítő henger kézi sima

1.879.600 Ft (1.480.000 Ft + ÁFA)