Leírás és Paraméterek
Krémméz készítésekor a cél, hogy állandó finom kristályszerkezetű mézet kapjunk, amely hosszan eltartható és állaga nem változik. A krémmézben a kristályok nem tudnak összeállni durva szemcsékké, hanem apró kristályos, lágy szerkezetet ad hosszú időn keresztül. A krémméz első osztályú termék, hosszabb tárolási idővel, mint a folyékony mézek. A krémesítő gép speciális szerkezete nagyon hatékony keverést tesz lehetővé, az időzítővel pedig, sok munkát takaríthatunk meg, hiszen nem kell a gép mellett állva ki-bekapcsolgatnunk naponta többször – ezt az időt másra fordíthatjuk, a készülék pedig helyettünk dolgozik.
A krémesítő dupla lapátja ( aképen ez látható) minden irányban megmozgatja - átkeveri a mézet, így biztosítva teljesen krémes állagot. Az időkapcsolón beállíthatjuk a keverés időtartamát, irányát és számát, gyakoriságát, így nem kell a gép mellett állnunk.
A várható szállítási határidőt ügyfélszolgálatunk megrendelés után visszaigazolja Önnek.