Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

méhészruha webáruház

2022. 11. 22. 14:22:46
Egy méhésznek számtalan eszközre, kiegészítőre, szerszámra van szüksége ahhoz, hogy zavartalanul és precízen végezhesse a munkáját a kaptárak körül. Ennek része a méhészeti ruházat is, amely nem csupán védelmet nyújt, de ha praktikus és komfortos viseletet választ, akkor nagy mértékben megkönnyíti a munkavégzést is. De mégis milyen az ideális ruházat?
2021. 10. 02. 11:18:57

Egy méhészruha legalább annyira fontos kiegészítő egy méhész életében, mint a szerszámok és az egy egyéb, méhek gondozásához és méz kinyeréséhez szükséges eszközök. Mivel nem egy egyszer használatok dologról van szó, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű ruhát választunk a széles választékból. Éppen ezért összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tudni a témával kapcsolatban. 

2021. 05. 01. 13:54:06
Amennyiben a naptárunkra tekintünk, már vígan a tavaszban vagyunk, amikor is a méhész már felmérte otthoni méhészeti eszközeit, illetve méhészeti ruházatát, hogy újra hasznosítja azokat, vagy esetleg fel kell újítani a meglévőket, vagy teljesen újat vásárolni. Milyen szempontokat mérlegeljünk új méhészoverál, méhészkabát, méhészkesztyű vásárlása esetén?
2021. 04. 26. 16:55:39
Nincs annál nagyobb öröm egy méhész számára, mint amikor a kaptárak között tevékenykedhet. Ám csak akkor tud az ember teljes egészében a munkájára koncentrálni, ha adott a megfelelő méhészeti ruházat. Nem mindegy azonban, milyen viseletet és kiegészítőket vásárolunk, hiszen a biztonság mellett a komfort is igen fontos szempont. Éppen ezért érdemes megbízható méhészruha webáruházból vásárolni.