Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

méhész felszerelés

2022. 05. 31. 16:05:28
A címben szereplő hasonlat bizony tökéletesen szemlélteti, hogy miért is annyira fontos egy méhész számára az ideális eszközök használata. Hiszen hiába minden igyekezet, ha nem áll rendelkezésre a minden szempontból megfelelő és szükséges méhész felszerelés, a nyugodt és eredményes munka bizony várat majd magára. Egy méhészbolt azonban megoldást jelenthet minden ilyen jellegű problémára.
2021. 05. 01. 13:54:06
Amennyiben a naptárunkra tekintünk, már vígan a tavaszban vagyunk, amikor is a méhész már felmérte otthoni méhészeti eszközeit, illetve méhészeti ruházatát, hogy újra hasznosítja azokat, vagy esetleg fel kell újítani a meglévőket, vagy teljesen újat vásárolni. Milyen szempontokat mérlegeljünk új méhészoverál, méhészkabát, méhészkesztyű vásárlása esetén?
2021. 03. 31. 03:23:22
Ami a festőnek az ecset, az egy méhésznek a számos különböző eszköz, amelyre szükség van a precíz és makulátlan munkavégzéshez. Ha szeretne mindent egy helyről, megbízható forrásból beszerezni és jó lenne ha egy méhész felszerelés sem maradna ki a sorból, most a legjobb helyen jár.
2021. 03. 21. 16:35:28
A méhészet szerelem, függetlenül attól, hogy valakinek ez a hivatása vagy hobbiból foglalkozik ezzel a tevékenységgel a szabadidejében. Ahhoz azonban, hogy valóban kikapcsolódást jelentsen a méhekkel töltött idő és sikereket is elkönyveljen az ember, szükség van a megfelelő felszerelések beszerzésére. A legjobb, ha rendelkezésre áll egy méhészbolt, ahonnan mindent egyszerre szerezhet be és amely minőségi termékeket kínál. De mégis mi mindenre lehet szükség és mire érdemes odafigyelni? Ebben a bejegyzésben minden ezzel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk.
2021. 03. 06. 11:18:02

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk nyitva tart március 8-22 között a korlátozások időtartama alatt!

2021. 02. 26. 19:24:20
Egy méhésznek számos különböző eszközre van szüksége ahhoz, hogy megfelelően, precízen és biztonságosan végezhesse el a munkáját. Mind a kaptár melletti műveletekhez, mind pedig a méz kinyeréséhez elengedhetetlen bizonyos méhész kellékek használata, amelyeket érdemes még a munka megkezdése előtt sorra venni azokat, ellenőrizni az állapotukat és a hiányzó vagy sérült elemeket pótolni. Ugyanis aranyszabály, hogy csak teljes méhész felszereléssel érdemes munkához látni.