Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Méhek és méhészek is profitálnak az Api Go használatával

Méhek és méhészek is profitálnak az Api Go használatával
A méhészek mindig óvatosan bánnak a takarmánykiegészítők és gyógyszerek használatával, hiszen annak hatása lehet a méhek állapota mellett a készülő méz minőségére is. Az Api Go egy természetes anyagokat tartalmazó, kifejezetten méhek számára készült takarmánykiegészítő számos előnnyel rendelkezik, ráadásul probléma nélkül alkalmazható bármely méhészetben. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes róla tudni.

Az Api Go növeli a méhészet teljesítményét

Az Api Go egy olyan készítmény, amely célzottan a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ezáltal növeli a méhészet teljesítményét. Ez a természetes alapanyagokból álló és hosszú távú egészséget biztosító takarmánykiegészítő cukrokat, maltodextrineket, élesztő-kivonatot, valamint vitaminokat tartalmaz. Mindezek által igen nagy mértékben hozzájárul a méhcsaládok egészségi állapotának javításához, kedvezőtlen feltételeket teremtve például a patogének fejlődéséhez. Fogyasztása a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ezáltal növeli a méhészet teljesítményét. Vagyis ez a készítmény sokat tesz azért, hogy a méhek általánosan jó egészségi állapotnak örvendjenek hosszú távon, de hatással van a fiasítás tömöttségéhez is. Vagyis számos szempontból érdemes alkalmazni kisebb és nagyobb méhészetek számára egyaránt, hiszen ennek az étrend kiegészítőnek számos pozitív hozadéka van a méhek mindennapi életére.

 

Használata egyszerű

Bár alapvetően a méhészeti gyógyszerek között tartják számon, ettől nem kell megijedni. Ugyanis bátran alkalmazható akár bio méhészetekben is, hála a kizárólag természetes anyagoknak. Vagyis kár nem okozható vele, előny viszont rengeteg kovácsolható a segítségével. Az Api Go semmiféle káros hatással nincs sem az alkalmazást végző méhészre, esetleges belélegzés vagy véletlenszerű érintkezés során, sem pedig a méhekre. Ráadásul tulajdonképpen egész éven át alkalmazható, ám hangsúlyozandó, hogy tavasszal és ősszel a legeredményesebb a használata. Ez azért fontos, mert ezekben az időszakokban az egységes, tömött fiasítás érdekében, valamint a patogének” támadásainak” kivédésére kiemelten használható. Ám használható akkor is, ha a családokat valami miatt környezeti vagy egészségügyi stressz fenyegeti. A komplett kezelés háromszori alkalmazást jelent, így egy tasak Api-Go 20 család egyszeri kezeléséhez elegendő. A csomagolásban található port egy liter vízben kell feloldani, majd az így kapott elegyből kaptáranként 50 millilitert szükséges a léputcák közé csepegtetni vagy befújni. Az utóbbi esetében ajánlott a tasak tartalmát 4 liter vízben feloldani, majd 200 ml elegyet alkalmazni minden egyes kaptárnál, ügyelve arra, hogy a fiasítást is óvatosan nedvesítsük meg. 4-7 napos különbséggel ismételjük meg háromszor az alkalmazást a fentebb említett időszakokban. Fontos, hogy a terméket lehetőség szerint közvetlen fénytől óvni kell, emellett ügyelni kell arra is hogy a feloldást követően már nem tárolható. 

A fentiekből látható, hogy egy számos szempontból nagyon hasznos készítményről van szó, amelyre szükség lehet minden méhészetben. 

Tartalomhoz tartozó címkék: api-go