Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
DAM 1000 automata töltőgép

DAM 1000 automata töltőgép

Cikkszám: 110040
Gyártó: SWIENTY
Elérhetőség: Jelenleg nincs raktáron

Leírás és Paraméterek

Fogaskerekes szivattyú direkt motorral, melyet mikroprocesszor vezérel és cseppmentes töltést biztosít. A szivattyúfej élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő alapanyagból készült. A töltősúlyt digitális kijelző mutatja, amit 20 grammtól 10 kilóig be lehet programozni. Maximum 20 töltőprogram menthető el, melyeken belül a paramétereket tetszés szerint átírhatjuk. Az egyes töltéseket a tartozék lábpedállal, vagy opcióként választható érintőkapcsolóval /110045/ indíthatjuk. A programban beállítható a súly/térfogat, a kalibrálási tényező, töltési sebesség, a töltőparaméterek s a gép megszámolja a töltések mennyiségét is. Az egyes töltések száma és a teljes mennyiség (ml vagy gramm) kijelezhető.

Szivattyú módban a szivattyúzások mennyiségét mutatja. A gép nagy pontossággal dolgozik (+/−1 grammig) és könnyen beállítható a különféle viszkozitású folyadékok kiszereléséhez. Ezzel a pontossággal el lehet kerülni a túltöltést, így a gép ára hamarosan megtérül. Szivattyúként a gép mindkét irányba egyaránt jól használható, sebessége szabadon választható, kapacitása min. 140 l/óra. Minden alkatrész, amely kapcsolatba kerül a kiszerelendő folyadékkal, rozsdamentes acélból vagy élelmiszeripari biztonsági előírásoknak megfelelő műanyagból készül. A gép könnyen, szerszámok nélkül szétszerelhető és egyszerűen tisztítható, karbantartást nem igényel. Installálása, kezelése a tartozék gépkönyv segítségével megtanulható. A méz / egyéb folyadék maximális őmérséklete 60 - 65 C lehet.

A lábakon álló (kép szerinti) géphez használható üvegmagasságok: 10 mm - 105 mm-ig (magasabb üvegekhez jó megoldás a 110044 cikksz. állvány).
A várható szállítási határidőt ügyfélszolgálatunk megrendelés után visszaigazolja Önnek.