Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Az Api Go pozitív hatásai a méhekre

Az Api Go pozitív hatásai a méhekre

Amilyen rövid az Api Go elnevezés, épp olyan hosszan lehet sorolni a pozitívumokat vele kapcsolatban, ha méhekről van szó. Ugyanis ez a természetes alapanyagokból álló készítmény kifejezetten méhek számára készült táplálékkiegészítő, amelynek kifejezetten egyszerű a használata és semmilyen mellékhatása nincs. Ebben a bejegyzésben minden fontos információt összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban. 

Az Api Go természetes alapanyagból készült

Az Api Go kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, így a vitaminok mellett például cukrok, maltodextrinek és élesztő-kivonat kapott helyet az összetevők listáján. Ezek együttes hatása pedig a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ami nagy mértékben képes befolyásolni az adott méhészet teljesítményét. Hiszen egyrészt egy általánosan jó egészségi állapotot biztosít a méhek számára az Api Go, ráadásul megteremti a nem ideális feltételeket a patogének fejlődésének is. Vagyis a megfelelő egészség megőrzése mellett hatással van a fiasítás tömöttségéhez is.

 

Bármikor és bárhol használható és nagyon egyszerű a használata

Gyakorlatilag bármikor bevethető az Api Go, ám az ősz és a tavasz kiemelt időszakok a használat szempontjából. Lényeges, hogy egy komplett kezelés háromszori alkalmazás szükséges ahhoz, hogy valóban ki tudja fejteni a készítmény a jótékony hatásait. Egy tasak tartalmaz is erre elegendő mennyiséget. A mellékelt tájékoztató nyomán nagyon könnyű a használata. A csomagolásban található port egy liter vízben kell feloldani, majd az így kapott elegyből kaptáranként 50 millilitert kell a léputcák közé csepegtetni vagy oda befújni. Az utóbbi esetében ajánlott a tasak tartalmát 4 liter vízben feloldani, majd 200 ml elegyet alkalmazni minden egyes kaptárnál, ügyelve arra, hogy a fiasítást is óvatosan nedvesítsük meg. Négy-hét nap eltéréssel érdemes megismételni a fentebb leírt műveletet. Ebben az időszakban a szer tárolására nagy figyelmet kell fordítani. A közvetlen fénytől mindenképpen távol kell tartani, az előkészítéstől számított maximum 12 órán belül pedig fel kell használni azt. Tovább tárolni nem lehet, ám addig is a felhasználás pillanatáig is száraz, hűvös helyen kell tárolni.

 

Nem káros sem a méhekre, sem a mézre

Bár a méhészeti gyógyszerek közé sorolandó, a természetesen alapanyagoknak hála, az Api Go bármely méhészetben nyugodtan alkalmazható, ugyanis semmiféle káros hatással nincs sem az alkalmazást végző méhészre, esetleges belélegzés vagy véletlenszerű érintkezés során, sem pedig a méhekre. Így csak a készítmény adta előnyökre kell koncentrálni. 

A fentiek alapján látható, hogy nem kérdés, érdemes-e alkalmazni az Api Go készítményt a méhészetekben, legyen szó nagyüzemről vagy csak néhány kaptárról. Hiszen a méhek egészségének megőrzése, immunrendszerük erősítése és a mindennapjaik jobbá tétele mindenki számára nagy előnyt jelent. 

Tartalomhoz tartozó címkék: api-go