Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Apitraz 500mg csík A.U.V

Elérhetőség: Kifutott termék

Leírás és Paraméterek

APITRAZ 500 mg impregnált csík mézelő méhek részére A.U.V.10 db csík (254 * 48 mm) 5 méhcsalád Varroa destructor okozta fertőzöttség gyógykezelésére. A csíkokat a keretek közé, a méhfürt magasságában kell fellógatni úgy, hogy a méhek szabadon megközelíthessék a csík mindkét oldalát.

A csíkokat 6 hét elteltével ki kell venni!

A csíkokat nem szabad elvágni.

Használata akkor javasolt, amikor a kaptárban már nincs jelen - vagy igen alacsony számú - a fedett fiasítás és a méhek még aktívak.Élelmiszer-egészségügyi várakozási idő:

Méz : 0 nap

Emberi fogyasztásra kerülő méz gyűjtésének időszakában nem alkalmazható! A hathetes kezelési periódus alatt mézpergetés nem végezhető!A kezelést végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések:

Az amitráz hatóanyag embereknél neurológiai mellékhatásokat okozhat. A készítmény alkalmazása és a csomagolás felnyitása során fokozott figyelemmel kell eljárni az esetleges belélegzés elkerülése érdekében.

Bőrérzékenységet, allergiás reakciókat valamint szemirritációt okozhat, ezért előkészítése, alkalmazása során egyéni védőfelszerelés viselése ajánlott!Az impregnált csík valamit a kiürült csomagolóanyag nem kerülhet tavakba vagy más élő vizekbe, mert ártalmas lehet a halakra vagy más vízi élőlényekre.

A készítmény nem kerülhet sem szennyvízbe sem háztartási hulladékba!