Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

apiherb

Az egészséges méhek szolgálatában: Api Herb

2023. 10. 25. 07:58:47
Az Api Herb egy olyan növényi olaj és vitamin alapú készítmény, amely az állomány jó egészségi állapotának helyreállítását célozza. Olyan időszakokban is érdemes bevetni ezt a gyógyhatású készítményt, amikor a családok legyengültek, akár környezeti, akár egészségügyi stresszhatások miatt.

A természetes alapanyagoknak hála nincs mellékhatása az Api Herb méhészeti gyógyszernek!

2023. 03. 17. 16:22:09

Amikor megelőzés vagy gyógyulás szempontjából valamilyen készítmény használatára van szükség a kaptárak körül, az bizony nagy körültekintést igényel a méhész részéről. Hiszen a méhek jólléte mellett a méz minősége is lényeges szempont lehet, ami ilyenkor mindenképpen mérlegelni kell. A j hír az, hogy az Api Herb használata minden szempontból teljesen biztonságos. 

4 ok, amiért jó választás az Api Herb!

2022. 11. 17. 15:06:08

Nem kérdés, hogy méhészként mindenkinek a legfőbb célja, hogy a kaptárak lakói egészségesek legyenek. Az Api Herb a méhészeti gyógyszerek olyan típusa, amely hála a gondosan kiválasztott növényi olajok, valamint vitaminok elegyének, segít a kifejlett méheknek a megfelelő bélflóra egyensúlyának fenntartásában. Lássuk, miért jó választás ez a készítmény!

Egy természetes alapanyagokból készült méhészeti gyógyszer: az Api Herb

2022. 07. 20. 10:19:22

Egy méhész mindig a természetes dolgokra esküszik, legyen szó e nem mindennapi hivatás vagy hobby bármelyik részéről. Hiszen mind a méhek jóléte, mind pedig a készülő méz minősége szempontjából kulcsfontosságú, hogy a megfelelő készítményeket használjuk. Az Api Herb pontosan egy ilyen típusú méhészeti gyógyszer. Lássuk, mi mindent érdemes tudni vele kapcsolatban!

5 dolog, amit az Api Herb nyújt a méhek számára

2022. 04. 01. 16:05:42

A méhészeti gyógyszerek választéka igen széles, ám közülük kiemelkedik az Api Herb, amely ezeknek a készítméneknek egy olyan típusa, amely hála a gondosan kiválasztott növényi olajok, valamint vitaminok elegyének, segít a kifejlett méheknek a megfelelő bélflóra egyensúlyának fenntartásában. Ennek köszönhetően pedig egészségesebbé és erősebbekké válnak. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, mit érdemes róluk tudni. 

Amikor nagy segítség lehet az Api Herb

2021. 10. 19. 14:08:40

A méhészeti gyógyszerek között igen széles a választék, ám jó tudni, milyen esetben melyik készítményt ajánlott használni. Az Api Herb egy Nosema apis és ceranae fertőzöttség kiegészítő kezelésére szolgáló készítmény. Lássuk, mi mindent érdemes róla tudni!

Gondolatok a méhek etetéséről, takarmányozásáról

2021. 01. 12. 16:45:33
A napokban lefűzött, irattározott dolgok között kutatva bukkantam rá nagybátyám (sajnos ő már nincsen közöttünk) méhészettel kapcsolatos kézirataira, és a szemem megakadt két lepény készítési receptjén, melyet most érdekességképpen osztok meg. Nagybátyámról tudni kell, 13 éves korától 80 éves koráig méhészkedett.

Mindent a nozéma - nosema méhbetegségről

2020. 09. 28. 10:10:35

Mindent a nozéma - nosema méhbetegségről

A nozéma(nosema) köznyelvibb nevén májusi vész vagy  gyomorvész a leggyakoribb betegség a méhek körében és egyben rettegett ellensége a méhészeknek világszerte. A betegséget okozó kórokozok spórás egysejtűek, amik a Nosema apis  vagy a Nosema ceranae néven ismertek.