Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Api Go – különleges takarmánykiegészítő méheknek

Api Go – különleges takarmánykiegészítő méheknek

Létezik egy olyan készítmény a méhészeti gyógyszerek között, amely kifejezetten a a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ezáltal növeli a méhészet teljesítményét. Az ez Api Go névre hallgató, cukrokat, maltodextrineket, élesztő-kivonatot, vitaminokat tartalmazó takarmánykiegészítő, amely minden méhészetben alkalmazható. Lássuk, mi mindent érdemes tudni az Api Go-ról!

Mi mindent nyújt az Api Go?

Az Api Go egy olyan termék a méhészei gyógyszerek között, amely igen komoly mértékben hozzájárul a családok egészségi állapotának javításához, kedvezőtlen feltételeket teremtve a patogének fejlődéséhez. Fogyasztása a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ezáltal növeli a méhészet teljesítményét. Vagyis ez a készítmény sokat tesz azért, hogy a méhek általánosan jó egészségi állapotnak örvendjenek hosszú távon, de hatással van a fiasítás tömöttségéhez is. 

 

Mi található ebben az étrendkiegészítőbe?

Az Api Go cukrokat, maltodextrineket, élesztő-kivonatot, vitaminokat tartalmaz, vagyis mindezek által jutnak a méhek szervezetébe a jótékony hatású anyagok. 

 

Mikor alkalmazható az Api Go?

Tulajdonképpen egész éven át alkalmazható, de tavasszal és ősszel a legeredményesebb a használata. Ezekben az időszakokban ugyanis az egységes, tömött fiasítás érdekében, valamint a patogének” támadásainak” kivédésére kiemelten használható. Szintén bevethető olyankor, ha a családokat környezeti vagy egészségügyi stressz fenyegeti. A komplett kezelés háromszori alkalmazást jelent, s így egy tasak Api-Go 20 család egyszeri kezeléséhez elegendő. A csomagolásban található port egy liter vízben kell feloldani, majd az így kapott elegyből kaptáranként 50 millilitert szükséges a léputcák közé csepegtetni vagy befújni. Az utóbbi esetébenajánlott a tasak tartalmát 4 liter vízben feloldani, majd 200 ml elegyet alkalmazni minden egyes kaptárnál, ügyelve arra, hogy a fiasítást is óvatosan nedvesítsük meg. 4-7 napos különbséggel ismételjük meg háromszor az alkalmazást a fentebb említett időszakokban. 

 

Bárhol bevethető

A készítmény bármely méhészetben nyugodtan alkalmazható. Az Api Go semmiféle káros hatással nincs sem az alkalmazást végző méhészre, esetleges belélegzés vagy véletlenszerű érintkezés során, sem pedig a méhekre .

 

Mire kell figyelni a tárolás kapcsán?

A terméket lehetőség szerint közvetlen fénytől óvni kell, emellett ügyelni kell arra is hogy a feloldást követően már nem tárolható. Az előkészítéstől számított maximum 12 órán belül fel kell használni az elegyet, de a felhasználás pillanatáig is száraz, hűvös helyen kell tárolni.

Vagyis számos szempontból érdemes alkalmazni kisebb és nagyobb méhészetek számára egyaránt, hiszen ennek az étrendkiegészítőnek számos pozitív hozadéka van a méhek mindennapi életére. Bár a méhészeti gyógyszerek között tartják számon, bátran alkalmazható, hiszen kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, vagyis kár nem okozható vele, előny viszont rengeteg kovácsolható a segítségével.

Tartalomhoz tartozó címkék: api-go