Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Api-Bioxal A.U.V. 350 g

Ár:
33.070 Ft (26.039 Ft + ÁFA)
Cikkszám: vk0003
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vényköteles termék, melynek webáruházban történő értékesítése a jogszabályok értelmében tilos, további információért kérjük keresse fel Ügyfélszolgálatunkat!


Api-Bioxal A.U.V. 350 g Törzskönyvi szám: 3186/3/12 NÉBIH ÁTI
100 családhoz**

Az Api-Bioxal az elsőként törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú állatgyógyszer Magyarországon. Hatékony eszköz a varroa atka elleni védekezésben, és egyben teljes mértékű biztonságot garantál mind a fogyasztó, a méhek, a méhész, illetve a kaptárból származó termékek vonatkozásában. 96 % feletti hatékonyság, NINCS rezisztencia.
Nyáron-télen, fiasításmentes időszakban használjuk. Egyedülálló módon, kétféle felhasználási módozattal: csurgatással és szublimáció útján.
**10 kereten méhekkel fedett családokat feltételezve (csurgatásos felhasználáskor)
Előnyök:
▪ biztonságos a méhész, a méhek és valamennyi termék (méz, viasz, virágpor) vonatkozásában
▪ pontos adagolást biztosít a családszám ismeretében
▪ bioméhészetekben is alkalmazható
▪ szobahőmérsékleten könnyen feloldódik cukorszirup-oldatban
▪ kiváló hatékonyságú és ártalmatlan.
Adagolás:
5 ml elegy léputcánként, egyszeri kezelés alkalmazásával. A méhészetben található valamennyi családnál egyidőben végezzük a kezelést. Szublimáció útján történő kezeléskor védőfelszerelés (védőkesztyű, szemüveg, álarc – Profile 2 a hozzá tartozó szerves, szervetlen gőzök-gázok szűrésére alkalmas betéttel,vagy 3M ) használata kötelező.

A csurgatásos bejuttatáshoz ajánljuk a Dosa Laif oxálsav adagolót, a szublimációs alkalmazáshoz pedig tekintse meg a kínálatunkban található eszközöket, mint pld. a SublimOx készülék, a Logar oxálsav párologtató, s a kevesebb méhcsaláddal dolgozó méhészeknek pedig az Oxalika szublimáló készüléket ajánljuk.

**

Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra.
Kizárólag állatorvosi rendelvényre adható ki!
Mind az állatgyógyászati készítmény, mind pedig a kaptárba történő bejuttatáshoz használt eszközök, valamint a légzésvédő eszközök a Nemzeti Programban támogatásban részesülnek a gyógyszer oldalon.