Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
ALVEIS Clean 5 L
19.940 Ft (15.701 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ALVEIS Clean 5 L

19.940 Ft (15.701 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 900002
Gyártó: Chemicals Laif S.p.A.
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 200

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Erősen lúgos hatású habzó tisztító a propolisz és a méhviasz tisztítására és eltávolítására.

LEÍRÁS:

Az AlveisClean egy olyan készítmény, amelyet a lúgok és erősen habzó felületaktív anyagok jelenléte jellemez. Ideális a zsíros szennyeződések és szerves anyagok, mint például a propolisz és a méhviasz felületekről történő eltávolítására. Alkalmas a pörgető helyiségek, a gépek külső részeinek, a munkaasztalnak, de bármely egyéb a méhészetben használt eszköznek, mint pld. a kaptár, keretléc, anyarács, kaptárvas, füstölő stb. tisztítására. A bőséges habképződés meghosszabbítja a felületekkel (akár függőleges is) történő érintkezési időt, ezáltal megkönnyítve még a legmakacsabb szennyeződések eltávolítását is. KÉMIAI ÖSSZETÉTEL: Kevesebb, mint 5% foszfonátok, polikarboxilátok. 5 és 15% között nem ionos felületaktív anyagok. A készítmény olyan felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek megfelelnek a mosó- és tisztítószerekről szóló uniós rendeletben (648/2004/EK) meghatározott biológiai lebonthatósági kritériumoknak.

Az alkalmazás módja és adagolása:

A terméket vízben hígítva, 3 – 6 %-os koncentrációban (30 ml - 60 ml AlveisClean-t kell 1 liter vízhez adni) ajánlott alkalmazni. A koncentráció megválasztása függ a megtisztítandó felület nagyságától és a szennyeződés mértékétől (6 %-os koncentráció erősen szennyezett felület esetén javasolt). Az elegy manuálisan felvihető, vagy szórófej alkalmazásával. A megtisztítandó tárgyak oldatba történő belemerítése is lehetséges. Legalább 5 percig hagyjuk, hogy a termék kifejtse hatását, vagy addig az időpontig, amíg el nem érjük a kívánt tisztasági fokozatot, majd bőségesen öblítsük le a felületet, eszközt stb.

A tisztítási idő felgyorsítása érdekében ajánlatos a lehető legtöbb szerves anyagot mechanikusan eltávolítani a tisztítandó felületekről és berendezésekből a termék alkalmazása előtt.

Hasonló termékek

Cikkszám: 900001

ALVEIS Clean 1 L

4.610 Ft (3.630 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 900004

DISINSYS QUICK 1L

2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 900003

DISINSYS PALM ALK 0,5 L

2.090 Ft (1.646 Ft + ÁFA)