Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A természetes alapanyagoknak hála nincs mellékhatása az Api Herb méhészeti gyógyszernek!

A természetes alapanyagoknak hála nincs mellékhatása az Api Herb méhészeti gyógyszernek!

Amikor megelőzés vagy gyógyulás szempontjából valamilyen készítmény használatára van szükség a kaptárak körül, az bizony nagy körültekintést igényel a méhész részéről. Hiszen a méhek jólléte mellett a méz minősége is lényeges szempont lehet, ami ilyenkor mindenképpen mérlegelni kell. A j hír az, hogy az Api Herb használata minden szempontból teljesen biztonságos. 

A megelőzésben is segít az Api Herb!

Mivel ez a növényi olaj és vitamin alapú készítmény egyrészt az állomány jó egészségi állapotának helyreállítását célozza, nagyon sokan használják az egészség megtartása érdekében is. Ugyanis a megfelelően táplált méhek egészségesebbek és jobban ellenállnak a megbetegedéseknek. 

 

A betegségek legyőzésében is van szerepe!

Ha valami miatt legyengült szervezetet is segít hamar újra egyensúlyba állítani ez a készítmény. Külön kiemelendő a sorból a nozéma vagy más néven gyomorvész, amely egy erősen fertőző betegség, ami a kifejlett házi méhek leggyakoribb betegsége. Megjelenése pedig minden méhész rémálma. Főként ürülékkel terjed, ám más családba többnyire léppel, méhészeti eszközökkel vagy rablással is átkerülhet. Vagyis éppen emiatt nagyon fontos ellene megfelelően védekezni, hiszen ahol egyszer megjelenik, ott akár komoly gondokat is okozhat minden egyes kaptárban. Ehhez remek választás az Api Herb. 

Természetesen alapanyagokból készült az Api Herb és nincs mellékhatása

Az Api Herb egy olyan méhészeti gyógyszer, amely természetesen anyagokból készül. Ez azt jelenti, hogy a fő összetevői között szerepelnek a szárított növényi aroma-anyagok, a természetes aromák, a különböző vitaminok, valamint dextróz is. Mindezek által például a nozémával érintett méhek kondícióját javítja, energizálóként hat, ezen felül pedig megkönnyíti a beteleltetést is. Ezen felül az Api Herb készítménynek semmilyen mellékhatással nincs. Ez azt jelenti, hogy sem a méhészre, sem pedig a méhekre, de még a méz minőségére sincs befolyással, hála a természetes összetevőknek. Ennek köszönhetően pedig akár bio méhészetben is alkalmazható. 

 

Egyedül a megfelelő adagolásra fontos odafigyelni

Mivel egyáltalán nem mindegy, mikor és milyen körülmények között alkalmazzuk ezt a gyógyszert, érdemes az ezzel kapcsolatos szabályokra figyelmet fordítani. A tavaszi időszakban február és március környékén, míg az ősszel augusztus, szeptember idején érdemes használni tartósan +10 Celsius fok felett. Ezen felül olyan időszakokban is érdemes bevetni ezt a gyógyszert, amikor a családok legyengültek, akár környezeti, akár egészségügyi stresszhatások miatt. Egy Api Herb adagot 500 milliliter 1:1 cukorszirupban szükséges feloldani, majd az oldatból minden méhekkel fedett léputcára 5 millilitert kell csepegtetni. Ezt összesen három alkalommal kell megismételni, közöttük pedig egy hetes szünetet kell tartani. 

 

A fentiekből látható, hogy az Api Herb megfelelő használata által egyrészt a méhek mindennapjai kiegyensúlyozottak lesznek, ráadásul a méhész is nyugodt lehet a kaptár lakóinak egészsége felől

Tartalomhoz tartozó címkék: apiherb