Állatgyógyászati készítmények
kaptar
Védőálarcok szublimáláshoz
Tekintse meg kínálatunkat
Kaptárak és tartozékaik

Oxalika - oxálsav szublimáló

Cikkszám:209025
Státusz:Raktáron
49 500 Ft
+495 hűségpont *
Varroa atka elleni szublimálásVarroa atka elleni szublimálás
Varroa atka elleni szublimálásVarroa atka elleni szublimálás
Varroa atka elleni szublimálásVarroa atka elleni szublimálás
Oxálsav hatóanyagú készítmények (Api-Bioxal) kaptárba történő bejuttatásához használható készülék szublimációval történő alkalmazáshoz:

12 V-ról működtethető.

OXALIKA Premium 120/E szublimáló készülék 12 V
kiegészítő információk a használati útmutatóhoz.

A gyártónak kétféle típusú szublimáló készüléke van, a BASIC (alap-) kivitel és az általunk forgalmazott, továbbfejlesztett PREMIUM 120/E változat.
A készülék beépített hőmérsékletszabályozóval rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az üzemi hőmérséklet túllépje a max. 200 °C-ot.
Az oxálsav használat közben szublimál, és nem bomlik vízre és CO2-re – pontosan a beépített hőmérséklet-védelemnek köszönhetően, mivel a bomlás 200 °C hőmérséklet fölött kezdődne.
A készülék teljesítménye 120 W.
A videofelvétel készítőitől kapott információ szerint a kezelés időtartama alatt a kaptárban méhek tartózkodtak. A készülék kipróbálására Api-Bioxal állatgyógyászati készítmény alkalmazásával különféle méretű méhészetekben került sor. A nyitott tűzterű szublimáló készülékek használata - amilyen a jelen készülék is – elsősorban a kisebb méhészetekben (10 – 30 család) ajánlott, mivel rájuk is gondolni kell. Természetesen – mivel 12 V-ról működő eszközről van szó -, figyelembe kell venni az akkumulátor teljesítőképességét. A gyártó tapasztalata szerint akár 60 kaptár is kezelhető folyamatos üzemmód mellett.