Állatgyógyászati készítmények
kaptar
Védőálarcok szublimáláshoz
Tekintse meg kínálatunkat
Kaptárak és tartozékaik

Mézpergetők

Pergetőink túlnyomórészt a szlovén Logar cégtől származó csúcsminőségű termékek. A csaknem 40 éve működő családi vállalkozás folyamatos fejlesztéssel, gyártó gépeik modernizálásával, a méhészektől kapott visszajelzések figyelembevételével készíti az európai piacokon régóta bevezetett termékeit (pörgetők, tartályok, fedelező kádak, viaszolvasztók, méhészet egyéb gépei és eszközei). Választékukból igyekszünk a magyar igényeknek megfelelő típusokat kiválasztani.
A tangencionális pörgetők nagyon kedveltek a méhészek körében alacsony áruk miatt, s mert minden méztípushoz használhatók. Hátrányuk viszont, hogy a kereteket meg is kell fordítanunk – ennek megkönnyítése érdekében a kosarak kétféle változatban kaphatók: középtengelyes és tengely nélküli kivitelben. A tengely nélküliben a keretet anélkül meg tudjuk fordítani, hogy kiemelnénk a kosárból.
A sugaras pörgetőket általában az alacsony-és közepes nedvességtartalmú mézek pörgetéséhez ajánljuk. A keret mindkét oldala egyszerre ürül ki a centrifugális erőnek és a sejtek speciális formájának köszönhetően.
Az önfordítós pörgetők a legköltségesebb és egyben a legideálisabb megoldást jelentik – a programozható variációk teljesen önállóan dolgoznak, míg a méhész mással foglalatoskodhat.
Minden pörgető rozsdamentes acélból, plexi tetővel készül, a mézcsap a lehető legalacsonyabb ponton helyezkedik el, hogy maradéktalanul kifolyathassuk mézünket. Kézi, motoros és automata típusokból választhatunk – a kézi pörgetők később is átalakíthatók motorossá egy, a plexi tetőre való áthidaló segítségével. Bemutatónk csak válogatás és ízelítő a pörgetőkből – kérjük, tekintse meg web-oldalunkon az aktuális választékot vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy az Ön speciális igényeinek megfelelő pörgetőt megtalálhassuk!
Konkrét ajánlatért kérjük vegye fel a kapcsolatot e-mailben ügyfélszolgá­latunkkal az info@erista.hu címen.
Konkrét ajánlatért kérjük vegye fel a kapcsolatot e-mailben ügyfélszolgá­latunkkal az info@erista.hu címen.
Konkrét ajánlatért kérjük vegye fel a kapcsolatot e-mailben ügyfélszolgá­latunkkal az info@erista.hu címen.
* A hűségpontok gyűjtése csak regisztrált felhasználóknak érhető el! Részletes leírás itt érhető el: Hűségprogram